Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

About Willem Heinen

 
 

About Willem Heinen

Eerst even kort iets meer over mijzelf: jaargang 1957, geboren in de Achterhoek, afgestudeerd aan Kunstacademie Arnhem in de richting Industriële Vormgeving. Gewerkt in het onderwijs en vervolgens als ontwerper in de lederwaren industrie. Tot slot bijna 20 jaar als marketeer/product manager in de industrie.

Ik ben autodidact op het gebied van fotografie, ik heb altijd veel gereisd met mijn camera op pad. Inmiddels beschik ik over een professionele full-frame camera en diverse lenzen. Ook ben ik kundig in softwarepakketten zoals Lightroom en Photoshop. Mijn voorkeursthema is Street-photography, mensen vooral in hun dagelijkse omgeving, maar ook natuurfotografie boeit mij.

De liefde voor schilderen is ontstaan rond 2010, ik ben toen gestart met een cursus schilderen in acryl bij Scholen in de Kunst in Amersfoort. Gaandeweg via allerlei opdrachten en oefeningen in thema’s en technieken ontwikkelt er zich zoiets als voorkeur en eigen stijl. Inmiddels schilder ik bij voorkeur in olieverf. Portretten, stillevens, straatgezichten, oude vervallen gebouwen enz.

Mijn exposities

  • 2013 Expositie schilderijen in kerk De Rietstap in Dinxperlo
  • 2015 Exposities schilderijen tijdens manifestatie  “Septemberkunst”  in het Kulturhus in Aalten
  • 2016 Expositie schilderijen in Huisartsenpraktijk Meander Medische Centrum in Baarn
  • 2016 Expositie schilderijen “Vreemde gasten” op de Muurhuizen in Amersfoort
  • 2019 Winnaar Publieksprijs fotografie Koningsdag Amersfoort
  • 2019 Expositie schilderijen in het Denksport Centrum in Amersfoort
  • 2019 Kunstmarkt Eemplein in Amersfoort
 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren