Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Pixels gallery

Pixels gallery van Willem Heinen

Ik ben autodidact op het gebied van fotografie. De camera heb ik vrijwel altijd bij de hand of het nou gaat om een verre reis of en een wandeling in de buurt. Het is vooral de mens in zijn dagelijks milieu die mij boeit. Het liefst probeer ik mezelf onzichtbaar te maken om rustig te observeren en het karakteristieke van de mens in zijn omgeving en het moment vast te leggen. Evenzo geniet ik van natuurfotografie. Inmiddels beschik ik over een professionele full-frame camera/ lenzen en ben ik kundig in softwarepakketten zoals Lightroom en Photoshop.

Voor meer specifieke projecten zie ook mijn blog.

Wil je mij inhuren als fotograaf (persoonlijk/feest/bedrijf/familie)? Heb je behoefte aan een persoonlijke workshop om beter te leren fotograferen? Neem contact op via onderstaande button

Contact

Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren